CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 april 2009

[ Vidrigt ]

Nää Usch!
Sitter (som alltid, nästan) på Familjeliv och kikar runt lite och hittade en tråd om Anna Wahlgren. Jag har aldrig forskat i vem denna människa är men vet ändå att hon har massa olika “metoder”  eller “kurer” som hon så fint kallar det, för att få små barn att sova hela natten och äta på fasta tider, m.m.
Har personligen aldrig tyckt att varken “5 min metoden”, “SHN”(sova-hela-natten) eller nåt annat liknande är något jag skulle vilja utföra på mitt barn.
Detta är bara min åsikt!
Vet att det är många som använder sig av dem.
Och alla vet ju vad som är bäst för sitt eget barn. Förhoppningsvis!

Men nu när jag såg detta klipp så kan jag inte förstå att det finns föräldrar som verkligen utövar dessa “metoder” på sina barn.
Jag blev illamående och väldigt illa berörd när jag såg klippet “tryckpressen” som ska få barnet att sova..(?) Eller vad är meningen med den egentligen?! Att skrämma barnet till sömns, eller chocka det istället för att ge ömhet och närhet?!
Hur gammal kan bebisen i klippet vara, 3 månader kanske?
Nej,Fy fasen!

http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/filmer-tryckpressen

Var tvungen att titta på dom andra klippen som finns på sidan också.
Men blir bara förtvivlad. Stackars små barn säger jag.
Läser man på sidan så använder även människan massa fula uttryck, i mina ögon/öron, bland annat “ungen” som jag tycker är ett av de fulaste orden man kan säga om ett barn.
(Ok om man säger “min lilla skitunge här hemma” eller liknande med glimten i ögat. Men när folk frågar mig “när kommer ungen”,”vad ska ungen heta” eller “undrar om nästa unge kommer bli lik Hampus”  OSV. Då blir jag irriterad, det händer för ofta tyvärr…)

Nu känns det som att jag måste gå och ge Hampus en puss på kinden och säga hur mycket jag älskar honom. ÄVEN fast jag aldrig skulle utsätta honom för nåt liknande så skär det i hjärtat av bara tanken… Mina barn kommer aldrig bli tvingade att äta om de inte är hungriga för att man “måste” ha fasta mattider, eller behöva skrämmas/chockas/gråta sig till sömns bara för att JAG ska få sova.
Aldrig!

:-(

0 kommentarer: