CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 april 2009

[ Fan ]

Jag har varit såå irriterad så har inte haft lust att skriva om detta men nu har det lagt sig lite…
Fick tillslut svar från barnens gruva där de säger att dom inte har någon svart vagn kvar till oss, TROTS att vi beställt en sådan för över sju veckor sedan!
Vi fick två val; Antingen vänta in en svart från nästa leverans i slutet på juni eller välja en annan färg som finns i lager. Dvs army-green, rosa eller turkos tror jag det var, kanske nån mer men ingen vi vill ha ändå…
Jippi  :(
Usch jag är så besviken. Hade verkligen sett fram emot vår svarta vagn. Men vi har inte “tid” att vänta till slutet på juni (början på juli?) eftersom vi varken vet när leveransen eller barnafödandet kommer att ske. Såå får vi välja en “army green” istället.

Nu hoppas jag verkligen att vi inte behöver börja betala vagnen INNAN den kommit hit! Vilket lär dröja ca en månad till.
Inte för att det brinner i knutarna direkt, men detta är ett litet stressmoment för mig som jag gärna hade haft avklarat redan!


DUO_1ligg4

Och bara för att jag är “tvungen” att skaffa en grön vagn så ska jag unna mig själv en matchande väska som jag suktat efter länge:

dashdl_greencamo_hres_2859

Och sen “pimpa” vagnen med snygga filtar och grejer till Liten.
Och en tuff sittdyna till Hampe!

 

Nej idag är det bara “ris” till barnensgruva som inte kunde uppfylla det dom lovat. Varken när det gäller leveranstid ELLER färg!

Blä på det!

1 kommentarer:

Emma sa...

Vad stört att ni inte hade någon vagn där som vänta på er FAST ni hade beställt en! :O jag hade blivit flygförbannad!!!! :( Och tråkigt att ni inte får en svart som ni ville ha.. Men som dus kriver, kommer säkert bli snyggt pimpad och så ändå, ni kommer nog vänja er med den! :) Fin vagn btw.