CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 november 2008

[ Snart klart ]

Så, nu är vi i stort sett helt "flyttade"
Ligger i sängen i nya lägenheten nu. De är enda stället som internet fungerar för tillfället. Det tar ett tag att byta telefonjack men fram till måndag får modemet sitta kvar i den gamla lägenheten, eftersom det är trådlöst så når det ända till denna lgh (vi flyttade ju bara till huset bredvid) men sen blir jag nog frånvarande ett tag för det skulle ta någon vecka att flytta över.

Gardinproblemet är löst. Hittade jättefina på Jysk som vi ska ha i sovrummet. Hampe fick en snygg rullgardin och har tuffa gardiner som väntar hos mormor. Till köket har jag julgardiner sen innan men hit till sovrummet måste vi skaffa nytt. Det är ett stort fönster plus balkongdörr här och inga persienner så vi måste ha något mörkläggande som går att dra för hela fönstret. Just nu har vi inga å det känns lite jobbigt att grannarna ser rakt in här när man ska sova. Nu verkar dom visserligen inte vara hemma ikväll. Så får skynda mig att fixa något imorn!

Hampe blåvägrar att sova i sitt rum! Skit också! Han är väldigt känslig för förändringar och blev jätte förtvivlad när jag sa god natt och gick ut ur hans rum ikväll. Så nu ligger han här i sängen och snarkar istället. Får ta det lite försiktigt och vänja honom långsamt.

Annars ska det nog bli kanon att bo här.
Känns som att vi har hur mycket plats som helst nu.
Det är underbart!


1 kommentarer:

mamma sa...

Hoppas du har kunnat sova i den nya lägenheten och att Hampe vänjer sej fort. Är glad för er skull att ni fått större.

Kramisar