CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 november 2008

[ Aah ]

SOL!
Känner mig så pigg. Trots att jag klev upp redan halv 8 idag så har jag varit pigg hela dagen! Känns nästan som vår ute. Om det ändå kunde vara så! Snart helg igen, inget planerat dock. Blir nog bara lugnt för min del iallafall. Nästa helg ska vi däremot på julfest med Kriss jobb. Bowla, äta, kareoke osv. de ska bli kuligt!

I morgon är det sista dagen för de andra att lägga intresseanmälan på lägenheten vi hittat. Hoppas ingen vill ha den, för jag vill ha den! Agh! :D

Skulle vara perfekt att få flytta den 1:a dec och ha allt klart till jul. Vår jul får börja lite tidigare i år med tanke på att jag åker till Hudik redan den 19:e och innan dess så ska gardiner, gran och allt vara på plats. Jag och Kriss firar tyvärr inte jul tillsammans iår. Inte på julafton iallafall.
Jag vill vara med min familj, dels för att det bara är Hampus andra jul och dels för att jag bara firat en jul hemma på ett antal år. Och kriss vill fira med sin familj, vilket jag förstår till hundra procent. Så vi gör det julfint här hemma ett par veckor innan jul och sen har vi "lilla-julafton" den 25:e när jag kommer hem igen! Blir kanon det!
Men ännu är det långt till jul. Tyvärr.

0 kommentarer: