CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

04 november 2008

[ Kass Dag ]

Uh vilken dag.
Hampus har varvat med att vara hur go som helst vissa stunder till att trotsa totalt i nästa. Och jag, trots att jag sov så bra, har varit helt slut hela dagen. När Hampe sov middagsluren och somnade som en stock. När Hampus sen började ropa visste jag inte vart jag var, vilken dag eller vilken tid det var. Masade mig upp och har inte blivit piggare sen dess. Kanske är nån sjuka på G. Hope Not!

Lägehnetssökandet fortsätter. Har hittat ett par bra men Kriss måste ha arbetsgivarintyg först innan vi kan intressenamäla, de e väl på G.
Har hittat Massor med fina bostadsrätter också... Men jevlar va de drar iväg i pris när det blir tal om 3:a eller större :( Men va underbart det hade varit med nåt "eget" där man kan göra om lite som man vill. Hus också självklart, men då blir det helt andra kostander som kommer till som inte finns med i en BR. Det är vi nog inte riktigt redo för ännu...
ähe, jag vill bara ha e fin rymlig lägenhet där Hampus kan få ett eget rum och vi alla lite mer space! De löser sig nog till det bästa!


0 kommentarer: