CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 november 2008

[ Ja då är vi igång.. ]

...I stort sett allt "kraffs" är flyttat till nya lägenheten. Hampes rum börjar ta form och grejer har redan placerats i skåpen. I morgon börjar vi ta lite möbler. Får inte hjälp med det stora förän på torsdag tyvärr. Jag klarar inte att bära säng osv ner för dessa trappor så jag får snällt vänta. Men helst skulle jag vilja vara klar NU! Har helgen på oss att städa ur den gamla. På måndag kl 10 kommer de och besiktar. Tråkigt dedär när de finns så mycket annat man vill dona med på nya stället. Men de hinns ju med, bara det att jag är så ivrig av mig, vill att allt ska hända på en gång. Hatar att vänta. Jag ska ju vara glad att vi bara behövde vänta en vecka på att få lägenheten. Som annars brukar ta 3 månader. Usch va otacksam jag är!
Kristian har suttit och bläddrat i jysk/ikea/jula och alla möjliga kataloger för att hitta julsaker och sånt att sätta upp. Har aldrig sett honom så engagerad i ett hem innan. Men det är jättekul!

När sen detta är avklarat så kommer jag räkna dagarna til jag åker "hem" till Hudik. Vart jag än bor i världen kommer det alltid vara mitt hem. Och det kommer bli det igen så småning om!
Idag är det 25 dagar kvar tills jag å Hampus sitter på tåget. Jag längtar så!


0 kommentarer: