CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 september 2008

[ Orolig natt... ]

...Och förmodligen ännu en sån natt på ingång...
Hampus vaknade, ja, jag vet inte hur många ggr i natt. Eller jag vet inte ens om han är vaken när han "vaknar" för han ligger bara och gnäller, gråter och skriker om vart annat. Han spänner sig och snurrar runt, men reser sig inte upp och tittar inte. Jag blir så förvirrad och frustrerad. Har han ont? Drömmer han? Eller vad är fel? För något är ju uppenbarligen fel.
Dagen har varit sådär. Vi klev upp vid 8 tiden. Gick till kyrkis mellan 9:30-12:30. Hampus var rätt nöjd att vara där men helt slut efter, för på hem vägen somnade han i cykelsitsen. Lillskrot. Han sov sen ett par timmar ute, vilket VÄLDIGT sällan händer. Max en timme brukar det vara, och helst inte ute. Men de kan ju bero på att natten var som den var. Sen har han varit jätte gnällig hela dagen. Vill inte äta, bara välling som duger. Och lite fruktpuré. Han har tagit sig åt örat flera ggr, så har börjat luska på om de kan vara öroninflamation? Men han verkar inte ha ont när jag trycker där och ingen feber. Men efter en alvedon-kur blev han lite piggare. Usch de är så svårt när han inte kan berätta själv vad som är fel. Man känner sig så maktlös!
För tillfället sover han iallafall. Han somnade i soffan vid tv:n utan förvarning. Busade runt lite och la sig sedan ner på kudden och bara somnade.
Ja, jag vet inte. Men de är inte som de ska iallafall.
Hoppas det är bättre imorn!


"Byggare Hampan"
Märks att han inte mår bra,
Hans ögon ser inte alls så pigga och glittriga ut som dom brukar...
:/

0 kommentarer: