CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 september 2008

[ Höstigt och hostigt ]

September = Höst... Deprimerande.

Finns det nåt bra med hösten egentligen? Jag gillar den inte alls... Vi går bara mot mörkare tider. Å ännu värre Kallare tider. Usch. Ge mig sommar året om!

På torsdag åker hela familjen (minus Ozzy) upp till Hudiksvall på visit. Det ska bli jättekul, har längtat så länge! Tänk att det ställe jag avskydde mest för några år sen kom att bli den plats jag saknar mest nu när jag inte är där. Ser fram emot att träffa alla! Och inte minst; att kika på den eventuella lägenheten som vi har på gång! Hoppas Hoppas! Har redan börjat planera hur Hampes rum ska se ut, innan jag ens har en aning om hur själva lägenheten är. Kanske är den inte alls vad vi vill ha! Hoppas inte det =/ Ja ja det återstår att se.

Ny vecka igen. Blev lite bortskämd förra veckan för K var hemma nästan hela. Nu har han börjat jobba igen... så inatt var jag ensam och nu sover han väl fram till i eftermiddag.
Så tråkigt är det. Speciellt nu när jag är dunderförkyld och inte alls har nån lust att ge mig iväg till öppnaförskolan eller lekparken eller nånting. Skulle helst av allt bara vilja ligga i soffan och tycka synd om mig själv idag! Men Hampus ska inte behöva lida för att jag är krasslig. Det blir en sväg i solen lite senare!1 kommentarer:

Mamma/mommen/svärmor sa...

Vi är två "gamlingar" uppe i mörka norr som längtar jättemycket efter er. Hoppas förkylningar stannar i Skara så vi riktigt kan njuta av att få rå om varandra.

Massor med kramar och välkomna "hem".