CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

02 september 2008

[ Blabla blaah ]

Nedrans förkydning! Nästan så att jag är rädd för att sova för de känns som att jag kommer sluta andas när som helst! :(

Jahapp nu sitter jag här igen... mitt i natten (nästan). Hampe sussar sött... Ozzy likaså, å Kriss han jobbar å sliter stackarn. Fast kanska bättre de än å sitta här hemma och lyssna på mitt klagande ;)

Nu är de bara en dag kvar i Skarat, sen väntas en hel vecka i Hudik! Massor ska hinnas med.
Buspalatset också va, Liz? ;)
En sväng på kära gamla kyrkis(öppna försolan) blir det nog på måndag. Det saknar jag verkligen! Att bara kunna gå dit, sätta sig och snacka med andra mammor, läsa tidningen och dricka ett antal koppar kaffe, medans Hampus får leka av sig med andra barn. Det är perfa för en hemma-mamma. Annat är de här... här är de indelat i åldersgrupper. Det är bara en gång i veckan och det kostar dessutom, som jag har fattat det :( Skit också!På tal om annat, jag vill ha en ny vagn! Nu Nu Nu, Drömmer förtfarande om den där jädrans Bugaboo'n.. Meen 9000:- är kanske lite väl saftigt på en mammapenning..?!
Det får förbli en dröm...ett tag till. Den är dessutom inte så stor, så de är kanske rätt onödigt att skaffa en sån till Hampe nu... Till nästa bebbe kanske?! ;)
Men det finns många andra snyggingar jag bara vill ha!!
Gärna en av varje... är redan inne på min tredje vagn nu... Kan låta mycket för vissa, men för andra är det som en fis i rymden. Finns dom som byter en gång i månaden. Så extrem är jag väl kanske inte direkt... Men, var 3:e månad eller så skulle vara lagom ^^

Ja usch. Pengar pengar.
Älskar att vara hemma med Hampe. Hade gärna stannat hemma ett år till, om man bara fick lite mer cash för det! Så just nu längtar jag rätt mycket till januari så jag kanske jan få börja jobba lite! Kanske plugga... har inte bestämt mig. Men de blir man ju inte direkt rik på heller.
Jaja vi får väl se när dagen kommer. Kriss har iallafall fåt jobberbjudande i Gävle inom samma företag som han jobbar nu. Å de verkar väldigt lovande. Så allt börjar verkligen falla på plats nu. Lägenhet, jobb... bara dagisplats till Hampe kvar nu. Har "anmält" mig, men inte fått besked ännu, eftersom jag var "för tidigt ute".... jajaja... får väl ringa till veckan och höra med dem så kanske ännu ett frågetecken rätas ut!Good Night!

Hampan diggar minimoto'n

0 kommentarer: