CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

08 juli 2008

[ min stackars lilla sömntuta ]

Jehap. Då var denna dagen över.
Hampe sover som en stock nu för tiden.. vaknar oftast en gång vid 6 tiden för en flaska välling. Han äter den själv i sängen och somnar då om och sover vanligast till mellan 10 och 11. Det är SÅ underbart att få sova ut på mornarna. Alla dessa nätter jag vankat här fram och tillbaka med Hampe på axeln. Alla dessa tidiga mornar lillkillen varit otröstlig. mellan 1-3 timmas sömn per natt var inte ovanligt. Detta är jag värd :) Men ska inte "skryta" för mycket nu för det vänder väl när som helst :P Men jag njuter så länge det varar.

Resultatet av att Hampus sover så länge blir ibland att jag är tvungen att väcka honom om vi ska iväg någon stans. Så även i morse. Då var det öppna förskolan som gällde. 9:30. Kan tyckas taskigt att väcka honom, men han älskar verkligen att vara där och blir inte lika
rastlös hemma på kvällarna om han har fått leka av sig på dagen. Efter "kyrkis" traskade vi hem till Mamma och entrade gräsmattan (i vanlig ordning när det är sol och varmt) Dom stackrana sliter med omläggning av tak på huset. Och jag avundas dom inte! Men moraliskt stöd kan man ju alltid vara :)

Vi blev medbjudna på "pizza-middag" och precis innan vi ska ge oss iväg ska Hampus utöva sina nyinövade konster. Han tar 2 steg men stupar sedan handlöst mot kanten av trappen som går mot övervåningen. Han slår i hakan och munnen. Jag "sliter" upp honom från golvet och ser blod komma ur munnen.. Trodde de två små tänder han har var körda. Han skrek ju såklart för full hals men tänderna var oskadda. Däremot hade han tydligen bitit igenom tungan för han hade jack både under och ovan, och det blev även ett jack i hakan. Men allt gick bra tack och lov.
Fy fasen. Inte alls kul när sånt här händer. Å de lär ju INTE vara sista gången :(
Summa summarum: Nu vill han inte prova att gå längre :(
Men men, de kommer väl. Men det är ju typiskt att han skulle bli rädd för det nu då.

Annars har det varit en bra dag :)
salladen på pizzerian smakade som den skulle.
Hampus somnade som han skulle.
Och jag har intagit soffläge som sig bör.
Nu lite TV om de finns nåt att se å sen sängdax.

Tidig morgon imorn med. Först "kyrkis" sen 1-års-present-köpar-dax och träff med en gammal god vän som inte längre bor i stan och som jag inte träffat på ett par år. Ska bli jättekul.

Nattinatt!

Var en sväng till lekparken idag...Så här trött kan man bli av det... :D


Lillskrutt med plåster på hakan.

1 kommentarer:

charlotte sa...

ne stackarn :/ tur att de gick bra iaf :)