CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

06 juli 2008

[ 2-3 steg i stöten ]

Japp... Hampmeister kämpar på med gången idag med. Trodde nästan han skulle glömma bort det under natten :P Det är 2 - 3 steg åt gången sen tar han antingen tag i något eller så sätter han sig ner. Men det är verkligen på G nu. Skulle vara kul att överraska släkt och vänner om han kunde traska en bit nästa söndag, på ett års dagen :)
Men det återstår att se. Lill-mister tar det nog i sin egen takt och inte i min hur mycket jag än vill det ;)

Grått och tråkigt idag. Jädra lustigt sommarväder.
Ena dagen +30 och outhärdligt. Nästa är man tvungen till både tjocktröja och regnjacka. Tråkigt tråkigt!

Idag blir det en lugn söndag. Måste ta igen mig lite känner jag ^^
Ska gå en sväng och hälsa på Mamma. Hon är väldigt nyfiken på Hampes nya "konster"
Även fast hon tillsammans med mig var den förtsa att se det igår.. Kan ana en ganska stolt mormor med.

Tur lillkillen Har henne iallafall. Och Mats såklart. Morfar träffar han inte så ofta, de händer, men han jobbar mycket och är sällan hemma. Och farmor & farfar... Ja, de e en historia för sig. Vet dom ens att han finns?! Jag hoppas det, och att dom lyser med sin frånvaro pga av ett beslut att inte vilja ha med Hampus att göra. Så att det inte är så att dom inte vet något eller blir hindrade att ta kontakt pga Hampus pappa. Pappa, hmm pappa... Tar emot att säga det eg. På pappret är han ju det. Men det är väl det enda. Har försökt att skapa en kontakt Hampe och honom. Men det går inte. Han är inte intresserad. Tycker bara det är SÅ orättvist mot Hampus, han har aldrig bett om detta...! Våga ta ställning istället för att tiga. Hampus försvinner ju inte för det.

Ja ja, Nog om det nu, blir bara irriterad. Men ska kanske ta och skicka ett berv till Hampus farmor och farfar iallafall? Kankse vill dom ha kontakt med sitt barnbarn ändå?!
Återstår att se. Jag har ju iallafall inget att förlora på det!

Later folks!

0 kommentarer: