CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

05 juni 2008

[ Dilemma ]

Har fastnat i ett litet dilemma... Om det blir som det är tänkt så flyttar K upp hit till Hudik i början på nästa år. Men nu har jag börjat fundera på att säga upp min lgh här, hyra ett förråd för mina grejer och vara hos honom i Skara fram tills dess att det är dax för flytt norrut. Mestadels för att spara lite pengar. Känns onödigt att sitta och betala närmare 4000 i hyra på en lägenhet man ändå inte är i så ofta.
Tillbakaflytt blir senast i feb -09. Men grejen är den att min föräldrapenning tar slut redan i början på november. Så antingen gäller det att hita nångon sorts tillfällig barnomsorg till Hampus i några månader(nov-feb) eller försöka spara dagar så det räcker(och klara mig på det jag får i pengaväg utöver föräldrapenning...) Frågan är bara, finns det tillfällig barnomsorg?!
Eller hur ska man annars lösa detta på bästa sätt?
Vet att jag är rätt impulsiv när det gäller sånna här saker. Såklart är de inte bara att flytta hit å dit hela tiden. Men för tillfället tillbringar Jag och Hampus mer tid i Skara än här hemma i väntan på att K ska flytta upp... så varför inte bara skippa denna lägenheten och bo där några månader istället tills vi hittar rätt här igen? Och samtidigt gå ner från 4000 i hyra till 1600!
Tips? :S

1 kommentarer:

/ K sa...

mitt tips är att flytta ner dit. verkar vara trevligt i BERTLAND... Lite tomt utan er xå...