CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 oktober 2009

[ Energi ]

Det har varit en fullsäckad tisdagsmorgon.
Jag vaknade med massor av energi. Gjorde Hampus klar för dagis och gjorde mig redo för en powerwalk! Hampus blev lite ledsen idag med när jag lämnade honom, men ringde efter 30 min och då var allt som vanligt. Skönt. Tog mig en rask promenad på ca 50 min och var riktigt trött när jag kom hem igen. Inte trött så jag hade kunnat somna men det kändes att kroppen jobbat…! Grejt!
Sen blev det frukost och bus med Novalii som vaknade när jag kom hem. Jag tycker att hon har vuxit mentalt och motoriskt på bara några dagar. Hon “pratar” som tusan med både mig och sin egen spegelbild.
Hon sträcker sig och tar tag i grejer, vänder runt när hon ligger på golvet från både rygg och mage, skrattar och har precis upptäckt sina fötter! Det är jätte härligt att se! Fyy va fort det går… Och allt blir så påtagligt när dom lämnar den där, lite “dimmiga” spädbarnstiden.
Nästa vecka ska vi börja med “smakisar”. BVC vill att vi ska introducera gröt lite tidigare så börjar öka bättre i vikt… Ska bli intressant. Vill minnas att Hampus inte alls gillade det. :)

Nu är Hampus iallafall Hämtad på dagis och allt hade gått fint.
Novalii sover igen och jag ska sitta här och göra absolut ingenting  och spara på min energi tills dom vaknar igen! :)

0 kommentarer: