CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 oktober 2008

[ Bulan Hedblom ]

Lugn dag för mig och Hampus på tu man hand idag. Det har ösregnat i stort sett hela dagen men vi lyckades hinna med en sväng till lekparken och sen en lite shoppingtur. Just nu sitter jag och kikar lite på lägenheter i Gävle.. Kan inte låta bli ;) Ska bli kul när vi båda kan sitta och titta tillsammans och bestämma.
Jag längtar väldigt!
Kommer nog att tjata om detta ett tag framöver =)



Igår blev det Donken. Första gången för Hampus.
Happy Meal såklart.
De var uppskattat :)




Hampus stupade rejält idag, rakt in i ett hörn av väggen mellan hallen och köket. Det blev en otäck bula och Hampan vart omtöcknad. Men det gick bra, för en stund efter såg han ut som ovan och då hade han även hunnit låna min mascara, lyckats öppna den och även måla... Han vet ju iallafall hur man ska göra ;) Så trots den stora bulan kan han spexa!

[ Yes! ]

Kristian fick jobbet i Gävle!
Äntligen ljus i tunneln!!
På måndag ska jag ringa och ställa mig på kö till dagis och sen blir det att kika efter lägenhet! Den här dagen har jag sett fram emot länge! Än så länge har jag inte hittat något att göra. Men det ska vi lösa rätt snabbt :) Jag är så glad för vår skull nu!

30 oktober 2008

[ Ännu mer brrrr.. ]

Runt 12 tiden i natt plingade min mobil till. Fick ett sms av min käre sambo att det snöade ute! Skyndade mig upp ur sängen å visst singlade det små vita flingor från himlen. Förmodligen blandat med regn. Men iallafall! I morse när vi klev upp ca 09 så var det vitt överallt. Inte av snö, men frost. det var minusgrader ute och svinkallt inne. Trodde inte att vintern skulle komma såhär fort! Dax att ta på Hampus overallen nu kanske? Tycker att det är skitsvårt att veta hur mycket man ska klä på. Blir oftast för mycket. Han är väldigt varm av sig! Men vinterskor och varmare byxor får åka på nu iallafall. Känns som att det inte räcker med långkalsonger och jeans längre.
Inte för mig heller... Huu va jag fryser!

Nu är det dax för lunch, Spagetti Carbonara.. Mmm!
Later!

29 oktober 2008

[ Brrr...]

Idag har de varit svinkallt i Skaraborg! 5 grdaer visade termometern. Huu. Å jag som inte har nån vinterjacka än... ingen riktig höstjacka heller för den delen :( Dax å införskaffa en sån tror jag. Hampe åker varmt iaf. Jackan jag köpte tidigare är kanon nu! Han ser ut som en liten ghetto-gangster i den ;)


Imorgon är K ledig. Nice! De händer inte ofta. Anledningen är att vi eg skulle ha åkt upp till Hudik imorn. Men som jag tjatat om innan så är det alldeles för dyrt. Så nu fick vi en heldag tillsammans istället. Kanon de. Sen på fredag är jag å Hampe ensamma hela dagen. Då ska vi hitta på nåt mys!
Skrutten blir bara goare å goare med tiden. Allså, missupfatta mig rätt. Han har ju redan från början varit världens goaste. Ofcourse! Men nu har han början fatta det här med att vara go också. Han slänger sig ofta i famnen på en och kramar hårt om halsen. Han pussas ofta. Ibland får man en på handen när han springer förbi. Ibland kan man få en på kinden om man sitter i soffan. Och senast idag fick jag massor på ryggen när vi lekte på golvet. Han riktigt "smackar" när han pussas. GoFis!

Nä jag har inget direkt intressant att berätta ikväll.
Har jag väl aldrig iofs. Ska bättra mig!

Men jag har iallafall ett propplager nu! ;)

28 oktober 2008

[ Irriterande ]

Agh.. Det gick en propp här hemma nyss. Helt kolmörkt är det. Å inte har vi några proppar hemma heller. Skit. Har inte ens reflekterat över att vi har ett proppskåp egentligen. Jo visst visste jag att vi hade ett sånt. Men har inte alls tänkt på det. I min förra lägenhet fick jag byta stup i kvarten så man tycker ju att jag borde vara lite mer förberedd med ett propplager. Men icke.
Orutinerat!

[ Trist ]

Tvättdag. Det måste ju vara nåt av det tråkigaste man kan utsätta sig för frivilligt. Man är låst hemma i 5-6 timmar och kan inte göra nånting. Jo självklart kan jag väl städa å diska osv. Om det inte varit så att jag gjorde det igår. Hampus sover så har till och med ställt alla hans leksaker snyggt i ordning även fast dem kommer att vara i samma oordning 2 min efter han vaknat.

På fredag är det äntligen dax för K att åka till gävle på jobbintervju. Det blir spännande. Får se om det lyckas bli någon flytt till gävle. Känns både bu och bä. Självklart underbart att komma närmare "hemma" men det är inte tillräckligt nära. Men det är en bra start iallafall!
Själv vet jag inte vad jag ska ta mig till. Hampes dagis är nu uppsagt. Måste vänta till K har kommit hem med besked för att kunna söka ny plats. Sen är det min tur att skaffa jobb. Jag tar vad som helst!'

Nä, nu är de tvättstugan igen.
Later!

26 oktober 2008

[ Kalajs ]

Idag har vi varit och firat K's pappa på födelsedagen.
Tjocka släkten var där och Hampe charmade dem alla.
Ofcourse ;)
Det var iallafall väldigt trevligt. Blev bjuden på goo-mat; Potatisgratäng, grillad fläskfilé alt. grillad lax. (jag tog av båda :D) och sallad. mmm! Nu, 7 timmar senare är jag fortfarande mätt. Det måste tyda på en lyckad middag. Nu sova. Farmor Solveig kommer på besök imorn så då ska vi vara alerta! Natti!

25 oktober 2008

[ Avocado med majonäs...]

...Japp, i mina öron lät det väldigt fel från början.
Det skar sig redan i huvet. Men nu kan jag inte vara utan det.
Jag är nog beroende ;)
Så för er som gillar avocado... ja och majonäs såklart. Testa dem tillsammans om du inte redan gjort det. Dela avocadon på mitten och ringla över lättmajonäs och ät sedan med sked. Det är löövly! ;D

24 oktober 2008

[ Äntligen sömn ]

Äntligen börjar Hampus sömn räta till sig igen!)
De 3-4 senaste nätterna har han fått sova i vårt sovrum i resesängen istället och avvänjandet av vällingen har gått jätte smidigt. Första kvällen vaknade han rätt många ggr, jag gick bara in till honom, stoppade om och gick sen ut igen utan att säga nåt och efter en stund så verkade han ge upp. Kl 5 åt han första vällingen. Efter det har han skjutit på vällingmålet för varje dag. Så inatt vaknade han inte en enda gång efter han somnat och han sov till 19-09 utan välling! Min duktiga kille! Känns så skönt att få sova en hel natt igen. Man får ett helt annat humör.

Idag blir det en såndär tråkig fredag igen. Kristian böjar jobba redan kl 19. Och iom. att han jobbade inatt så lär han sova till ca 15, så det blir bara ca 3,5 timme vi hinner ses. Men man får ta vara på den lilla tiden som blir. Det är ju inte såhär varje fredag tack o lov. Får väl bjuda hit någon att utmana mig i Guitar Hero ikväll om jag får tråkigt ;)

Men nu ska jag iallafall ta och umgås lite med min son som precis vaknat ur lunchluren.




23 oktober 2008

[ Mitt hjärta ]

Grävmaskiner är vääldigt intressanta.
Såhär stod
han i säkert 15-20 minuter :)
"tattoo, tattoo"

[ Hampe Uppdatering ]

Hampus väger nu ca 11450 g
och är 77 cm lång(kort)

Han går och springer.
Hämtar saker man ber om; skor, jacka, byxor, tröja, vantar, strumpor, blöja, leksak, bil, boll, tutte och snutte.
Han lägger sig på golvet när han hämtat blöjan för då ska man byta.
Kan kan kissa på pottan. (men är långt ifrån blöjfri)
Han kan berätta hur Vovven, grisen, kossan, fisken, fåret, kissen och bilen(och alla andra fordon) låter.
Han kan peka på; öga, näsa, mun, öra, hår, navel, mage, snoppen, "Hampe" osv.
Han kastar skräp (och allt annat för den delen)
Han vill pussas och kramashela tiden :)

Hampe har varit ganska sen(tror jag) med att börja använda ord.
Men nu börjaranvänder han dem mer och mer.
Just nu kan han:

-Mamma
-Maffe/Bonusmorfar (Ma)
-Ozzy (åtty)
-Ajaj
-HejHej
-Välling (nene)
-Blöja (buujah)
-Bil
-Traktor (tattoo)
-Tack (taatt)
-Vovve
-Där (dää)
-Lampa (mmpa)
-Skål! (kåål)
-Mat (maah)
-Slut (muuh)
-Boll (båålt)
-Tutte/napp (titty)
-Upp (uuht)

Det finns säkert mer han gör och säger.
Det händer så mycket just nu så man hinner knappt med.
Det är en väldigt rolig tid dethär!


Sen har han ju sitt egna språk också :)

21 oktober 2008

[ Guitar Hero ]

Var sjukt trött idag på förmiddagen. Men vi gick ut en stund och sen blev det mycket bättre på en gång! Har kännt mig riktigt pigg resten av dagen faktiskt. Hampus har inte heller varit så gnällig som jag trodde han skulle vara. En rätt bra dag med andra ord!
Men nu är han igång igen. Nattade honom vid 20. Och han har vaknat ett antal gånger redan.
Ger jag konom nappen kastar han iväg den. Han ska ha välling. Men jag har gett mig fasen på att inte ge honom någonting. Ev kan han få lite vatten om han vaknar senare inatt. Men ingen välling. Han behöver den inte. Det är bara jag som har vaggat in honom i en dum ovana. Han har ätit jättebra idag, som alla andra dagar, och ca 30 min innan sängdax får han en tallrik gröt. Därefter får han en halv flaska välling i sängen. Så hungrig, de är han inte! Det är som sagt bara en ovana. Som han måste bli av med nu! Men det känns ändå inte som att det bara är det de handlar om. För han har sovit många nätter innan utan välling tidigare. Och nu vaknar han så många gånger per natt. Annars kanske det bara är en eller två. Håller han på att få fler tänder tro? de kan ju ställa till med mycket... Ja man blir inte klok på sånthär. Ibland får man verkligen undra ihjäl sig utan att hitta någon anledning. Och sen helt plötsligt kan det vara bra igen.


K är på jobbet sen ett tag tillbaka och jag har roat mig med att spela Guitar Hero på Wii. De är grymt kul. Känns nästan som att man skulle kunna ställa sig och lira på samma sätt fast med en el-gura nu ju ;) Hoppas ingen ser mig genom fönstret. Då får dom nog sig ett gott skratt, jag lever mig verkligen in i spelet. Så det ska vara! ;)
Men nu är de slut spelat för ikväll. Lika bra jag går å lägger mig så jag får sova nånting iallafall!

[ Två nätter ]

I förrgårkväll somnade Hampus vid nio. Han vaknade sedan vid 2 och somnade om vid halv 3. Han vaknade igen vid 3 och var vaken till... Halv 5!! Kl 8 klev vi upp. Gissa om jag var trött igår kväll. Jag gick och la mig 22.20. Då var Hampus fortfarande vaken i sin säng. Han hade då suttit och donat där i ca 2 timmar. Men jag hörde inget mer från honom så han somnade nog rätt snabbt. Men under denna natt mellan 23.30 och 08 har jag varit upp till honom 11 gånger!! Jag fattar inte? Vad är det som är fel helt plötsligt? Vet att jag eg inte ska klaga när det "bara" handlar om två nätter. Vissa har det säkert såhär varje natt.. Men just nu önskade jag nästan att jag också haft det såhär varje natt för då hade jag väl kanske varit "van" att vakna i tid och otid. Idag är jag så slut så jag vet inte hur jag ska orka med mitt mammajaobb. :/

20 oktober 2008

[ Kanon ]

Helgen är över. Det blev en rätt bra helg ändå även fast jag deppade loss på fredagsmorgonen..
På eftermiddan' gick vi faktiskt på restaurang. Det var inte igår, inte i förrgår heller för den delen! Underbart gott och Hampus skötte sig jättebra! Senare på kvällen hade vi lite besök. Drack några cider (cassis/lime från herrljunga, mmm!), tittade på film och spelade wii. De var en perfekt fredag i mitt tycke. Hampe strulade lite under natten så lördagen började segt. Kristian åkte iväg till Varnhem för att hämta en moppe, Haha! (han ska ha den till och från jobbet så länge vi inte har bil) Både jag och Hampus var dötrötta efter den jobbiga natten så när K kom tillbaka hade han köpt med sig massa mat som vi mumsade i oss. Lovely!
Lördagkvällen slutade även den med wii.
Beroendeframkallande det där!
Igår gjorde vi inte alls mycket. Jo förresten. Jag körde moppe för första gången i mitt liv! Jag ska nog skaffa mig en sån, de va ju kul!Har sett att det finns barnsitsar som man kan spänna fast där bak. Hade ju varit perfa för mig och Hampan och prutta runt på en sådan när man inte ska på längre turer villsäga. Haha ;)

Idag är det måndag då... Måndag.. En regning måndag dessutom. Trökigt.
Tror jag ska sätta mig och finslipa mitt personliga brev medans Hampus sover. Så jag kan börja skicka iväg det lite överallt. Nu är det dax att skaffa ett jobb. På riktigt!
Wish me luck!

17 oktober 2008

[ Fredag.. blä ]

Fredag igen. Känner mig inte alls speciellt road över att det är helg. Självklart är det underbart att ha Kriss hemma för en gångs skull.. men för tillfället känns det som soffan är min plats i helgen. Just nu sover Hampus lunch. Sen ska vi väl bege oss ut en sväng iallafall. Även fast jag är deppig och orkeslös ska ju inte han behöva lida för det och vara inne hela dagen. Fast idag hade jag nog ändå önskat att han var 15 år och kunde ge sig ut på egna äventyr :)

Nä nu ska jag sluta sura.
Ska iallafall gå å handla något riktigt gott att laga ikväll.
Kanske överraska Kriss, det brukar vara uppskattat.
Och kanske blir jag lite gladare av att göra någon annan glad.

13 dagar kvar tills K ska åka upp till gävle.
Åker han själv så blir det bara fram och tillbaka över dan'.
Men jag vill ju också åka!!!
Även om det bara blir tors-sön så vill vill vill jag åka.
Vill dels för min egen skull. Men vill inte heller att det ska gå
så lång tid mellan gångerna som Hampus, Mamma och Maffe träffas heller. Nu är han väl iofs så pass stor så han kommer ihåg folk. Men det händer så mycket. Han utvecklas så snabbt. Så det är så mycket som missas om vi är borta för länge känns de som.
Ja, vi får se hur det blir. Förmodligen ingen resa. För det är INTE billigt, de är ett som är säkert.
2 fel i en smäll: Ett avlångt land och ett dyrt SJ.
Skit oxå.

15 oktober 2008

[ Vagnar, dessa vagnar ]

Som många vet är jag galen i vagnar.
Spanar in vagnar överallt.
ser aldrig mammor på stan, bara vagnar ;)
Vill ha nya hela tiden!
Just nu ligger dessa högt på listan!



1. Teutonia Fun
2. Firstwheels City Elite
3. Herqules Radius
4. Baby Jogger Mini
5. Baby Travel Smart
6. Quinny Zapp

Har bla en Herqules Raptor 3 spin här hemma som jag funderar på att säja innan jag köper en ny. Borde nog inte lagra på mig fler vagnar ;) Men vi får se. Tappade intresset för den ett tag, men har märkt att Hampus trivs bra i den.
Men ja som sagt vi får väl se!

Man kan aldrig få för många... väl?

[ ..å så ville jag bara.. ]

..tillägga...



.He will never need someone like you!
Remember.

[ Tankar, miljoner tankar ]

Jag har sömnproblem.
Vet inte om det beror på att jag får sova FÖR mycket (för då ska jag väl egentligen inte klaga) eller om det är nåt annat som spökar. Inre stress eller nåt Kanske. Känner stress inför allt just nu. Inget jobb är fixat ännu. Därför kan vi inte säga upp lägenheten här vilket resulterar i att jag måste försöka skjuta på Hampus dagis. Men hur det än är så räcker inte mina mammapengar längre än tills dess att Hampe skulle ha börjat dagis. Dvs januari. Känns tungt!
Som det är nu så går det ju att leva på en lön eftersom Kriss får rätt bra betalt på nattjobbet. Men hur blir det om nån av oss nu får jobb där uppe? Eftersom jag måste flytta Hampus inskolning nu så kan jag inte ändra mig sen igen. Utan då måste någon av oss vara hemma med honom. Och vi kommer likförbannat bara ha en inkomst. Och förmodligen en lägre inkomst än idag. Förhoppningsvis kommer det bara bli så i max 2 månader (det är så länge jag får skjuta på inskolning). Men det är ändå något som jag tänker på h e l a tiden. Alla möjliga och omöjliga tankar spökar i min hjärna för tillfället.
Ett tag såg det ut som att allt var på väg att lösa sig. Bostad och allt. Men nu finns helt plötsligt inget av detta. Om bara ett bra jobb kunde "dyka upp" för någon av oss så vi iallafall kan få se ett slut på detta och ett ljus i tunneln. Vi vill båda härifrån nu.

Nä, ska sluta deppa. För jag har haft en riktigt bra dag!
Hampus har varit på superhumör hela dagen.
Hampe, Jag, Kriss, Ozzy, Mattias och Chico(hund, för den som inte fatta't) var i lekparken i nästan 2 timmar idag. Har aldrig sett Hampan så entusiastisk i en lekpark förut. Vi är ofta i där, men då är det mest sandlådan som gäller. Han han aldrig gillat att gunga, men idag skrattade å tjoade han av förtjusning när jag gav honom fart, ju högre jag skickade honom desto mer skrattade han. Han klättrade upp i lektornet och åkte rutchkanan ner själv flera ggr vilket han aldrig gjort förr. Man såg verkligen hur lycklig han var idag.
Och det värmer mammahjärtat nåt makalöst!

Imorgon har vi bokat in både träning och solning. Ska bli kanonskönt att sola.
Har iofs solariet ett stenkast härifrån,
men känner aldrig att jag har tid att gå dit.
(Den som tror man ligger på latsidan när man är
hemmamamma åt en 15 månaders kille skulle
kanske komma och spendera en dag med oss ;) Full rulle!)
Men imorn så. Blir finfint de.
Nu ska jag iallafall försöka somna till nån
kass film jag har på datorn.
Kriss har gett mig rådet/tipset att titta på samma film varje kväll,
"för då kommer jag garanterat somna"
Jo! Eller så blir jag skadad på riktigt!
God Natt!

13 oktober 2008

[ Bloggtorka ]

Usch, har haft rejäl 'bloggtorka' den senaste tiden.
Har inte alls varit motiverad att skriva eller berätta nåt.
Men nu så.

K har precis gått genom dörren för ännu en natts arbete. Lika tråkigt varje gång. Trodde jag skulle vänja mig, men icke. Tur de inte varar förevigt!
Bara 2 veckor kvar tills han ska till gävle på intervju.
Spännande!

Annars är det inte mycket nytt här.
Hampe är mycket lugnare nu. Han har nog kommit in i dom gamla rutinerna igen. Det är väldigt skönt! Han är lugnare och gladare och framstegen bara sprutar nu...
Han härmar och tar efter allt man gör så det gäller verkligen att tänka sig för! Han har inte varit så sugen på att prata heller. Eller jo pratar gör han, massor, men bara obegripligt. ;)
Men nu har han äntligen börjat härma ord också. Jättekul när man lyckas få honom att försöka säga nånting, de låter så gulligt.
Kasta skräp är de roligaste just nu. Problemet med att vi lärt honom att kasta just skräp är att han inte bara kastar Skräp. Utan allt. I kväll sprang han tex och slängde vällingflaskan i soptunnan när de var slut. Inte riiiiktigt som jag hade tänkt ;) Sötunge.
Sover som en stock gör han fortfarande. Har de senaste dagarna varit fast besluten att få honom att sluta med nattvällingen. Ger honom nu gröt ca 30 min innan sängdax och sedan en halv flaska välling i sängen som en ren mysstund. De har gått jättebra. två nätter tog det, nu sover han hela natten. kan vakna och gny lite, men somnar snabbt om. Vaknar vid sju när Kriss kommer hem. Men somnar om efter morgonvällingen till ca 11. Det är underbart.
Så Idag hade jag så mycket energi så jag till och med gjorde hemlagat äppelmos.
Perfekt till frukost och kvällsgröten tycker Hampe ;)




Idag är det 15 månader sedan denna bilden togs.
Helt otroligt vad tiden går.
-Du är fruktansvärt älskad min son!




09 oktober 2008

[ Min lilla sjusovare ]

Igår sov Hampus inte mer än ca 45 min på dagen.
Vi var ute en bra stund på dagen och runt 18:30 tiden tog vi alla en liten prommis till Coop för att handla och därefter gick vi till Mattias en sväng för kaffe. Kl var ca 20:30 när vi var hemma och Hampus var dyng trött. Han somnade direkt efter vällingen. Vaknade i morse när Kriss kom hem (ca 07) och kom på att jag inte varit upp till Hampe under natten. (det händer rätt ofta fortf att han vill ha en flaska vid 3 tiden) Smög in till honom för att se om han levde ;) Å ja...de gjorde han ju! Han snusade gott i sängen. Vid ca 07:30 vaknade han till och började gny. Jag gjorde honom en flaska välling som vanligt och la mig på sängen en stund till medans han åt. Somnade om och vaknade senare med ett ryck. Kändes som att jag sovit i en evighet. Men hörde inget av Hampus. Vanligtvis sover han ca 1 timme till efter morgonvällingen. Jag smög ut i köket och fick till min förvåning (och fasa) se att klockan var 12:40!!! Goungen har alltså sovit 16 timmar i rad bortsett från dom 10 min han vaknade vid 07:30! Galet!
Såhär kan vi ju inte hålla på. Hela dagen blev ju rubbad. Inte en måltid hamnade på rätt ställe :D Så idag blev det ingen sovstund under dagen för herrn. Han var ruggigt trött nu ikväll när jag la honom vid 20.00. Blir det samma sak imorn får jag väl börja ställa väckarklockan hos honom ;)

08 oktober 2008

[ vadåå?! ]

Irriterar mig grymt på Lidl reklamen som går nu!
Vadå: "... det magiska ordet är på sju bokstäver -K r e d i t k o r t"?
Det är ju inte 7 bokstäver!
Inte ens ordet "kredit" innehåller 7 bokstäver!?
Jag fattar verkligen inte!!
Hade han inte kunnat stava så borde han ju inte fråga om det:
"...magiska ordet på 4 bokstäver som mamma säger" är "cash"?
För det ÄR ju på 4 bokstäver?!
Han kan alltså stava till Cash men inte Kreditkort?
Eller vadå?
Sånt här kan jag reta upp mig nåt grymt på.
Reklam som jag inte fattar!

Har nog lite för mycket fritid som orkar bry mig om detta.
-I know!

06 oktober 2008

[ Inget ]

Dålig uppdatering igen...
Har de lite körigt här hemma just nu.
Hampe kräver äldigt mycket uppmärksamhet just nu.
Och när han väl sover är jag slutkörd. Så jag sitter mest bara rakt upp och ned i soffan och orkar inte göra nåt. Men en lite uppdatering kan jag ju göra nu iaf.....
....Inte för att jag har så mycket att uppdatera om direkt.. :S Kul liv!

......Nä jag kom faktisk inte på nåt... Det är bara det gamla vanliga.
Kanske bätre jag ger mig ut imorn och söker lite spänning och återkommer med uppdatering..? Ah så blir det!
Natti!

03 oktober 2008

[ Jobbigt och underbart på samma gång ]

Nu har det blivit ommöblerat i vårat vardagsrum
och Hampus har fått ett eget "rum"! Eller ja, iallafall ett eget krypin.
Hur som helst så blev det kanon.
Vi har som en liten alkov i v-rummet. Där hade vi tv:n. Tog vår rumsavdelare och skärmade av "alkoven" så det blev ett utrymme bakom hyllan. Där står nu hans säng och leksaker... ska sätta upp en tavla och så ska han få lite blysning. Dessutom är det en fondtapet i "hålet" så det känns nästan som ett annat rum med tanke på att det inte har samma tapeter som resten av v-rummet. Vips så fick han en egen liten kuppe ;) Funkar kanon tills vi löser det med ett större boende.
Inget batteri i kameran nu men visar bild senare =)

Nåt annat spännande har inte direkt hänt i Hedblom-Andersson familjen denna vecka.
Idag blir det lugnt. Regn å rusk så man känner inte för att göra nånting.

Hampe lever rövare här hemma. Fattar inte att man kan ha sån energi. Han testar mig/oss till max nu. Petar på allt han inte ska peta på. Känns som att jag inte säger annat än "nej nej" "aj aj" "låt bli" osv hela dagarna. Skitjobbigt är det vissa stunder. Ibland skulle jag bara vilja ställa mig å taket å skrika allt va jag kan av ilska. Men det brukar gå över lika snabbt. Jag vet ju att han hela tiden testar vart gränsen går och om han kan tänja på den liiite till. Så det är bara att ha is i magen och vara lugn. Men visst blir jag arg. Riktigt förbannad inombords ibland, tex när man sagt "nej du får inte" 10ggr på rad och tagit bort honom därifrån, och han fortfarande ignorerar och gör samma sak. Det är frustrerande. Plus att han inte riktigt förstår att han inte kan, och får göra vad som helst med Ozzy. Han klänger, slår och drar i honom hela tiden. Vill inte lämna dom ensamma. För tänk om Ozzy tappar humöret. Vet inte vad som kan hända då. :(

Men säger som jag alltid säger; Dom underbara stunderna väger upp.
Skulle inte byta detta för nåt annat i världen ändå.
Jag har det finaste man kan ha.
En underbar son, en underbar familj!