CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 september 2008

[ 13 mil söderut? ]

Kanske måste jag börja vidga mina tankar lite till när det gäller flytt.
Dåligt med jobb i Hudik. Dåligt med lägenheter tydligen.
Kriss har jobb i Gävle.
Kanske bör vi flytta till Gävle? Gävle, Gävle...
ja, det är ju bara en timmes färd från Hudik. Inte farligt.
Kan ju åka dit när jag vill ändå.
Det är bra mycket större än Hudik, dvs fler chanser till jobb osv.
Och det går ju alltid att flytta vidare sen. Usch ja, de e svårt.
Men med tanke på att Kriss har mycket större chans till mer jobb om vi bosätter oss i Gävle så kanske jag borde sänka garden lite å tänka om?!
Förvirrad.

[ Ett tack ]


Vill bara säga Tack till min underbara mamma och bästaste Maffe att ni gjorde vår vistelse hur bra som helst i Hudik. Kommer att sakna er massor. Men vi ses snart igen! :)
Massor med kramar till er. <3


Hampe hos mormor redo för lite jobb i trädgården.

28 september 2008

[ Hemma igen ]

Yes, då var man på hemmaplan igen då! Underbart att träffa mina darlings igen! Igår var det lite fest. Började med bowling. Jag var sämst av alla, jeej! Sen mat, därefter förfest och utgång. Det var väldans trevligt, men vi var hemma i bra tid. Runt 12 promenixade vi hemöver igen. Har ju trots allt en son att ta hand om dagen efter, hur trevlig festen än är. Det är bara att acceptera att det inte går att leva som förr.. Men jag saknar det inte. Detta livet är underbart!
Farmor solveig var barnvakt hos oss.. de hade som vanligt gått kanon! Mitt duktiga lillhjärta!
Nu är det gilm och mys som gäller...!

Later folks!

25 september 2008

[ Bokat ]

Herrejisses va svårt de skulle vara att ta sig hem till Skara från Hudik denna gången...
Har sagt i 2 veckors tid att jag ska åka hem men det har hela tiden dykt upp något som gjort att det inte passat. Igår när både jag och Kriss var säkra på hur de skulle bli och redo för att åka.. då finns de inte biljetter!! Gaah.
Men NU är de bokat iallafall. Lördag kl 07. (jäääsp) sätter jag och Hampus oss på tåget ner mot Skövde igen. Är framme vid 12. Där möter svärmor upp oss för att köra oss till Skara. Sen är de bara att kvista in i duschen och sen svida om, för vid 15 tiden är det dax för bowling och middag med Kriss jobb. Och efter det fest. Oktoberfesten heter det visst! (i september!?) Blir nog kanon det! Jag längtar! :)

22 september 2008

[ Sista chansen. Absolut sista. ]

Precis när jag bestämt mig...
Då ska de helt plötsligt ta vändning.
Ska jag släppa efter trots att jag bestämde mig..?
Varför kan jag inte vara tuff nog att sätta hårt mot hårt?
Vill men ändå inte.
Men sista gången nu, absolut sista.
Du får inga fler chanser efter denna.
En chans till. En enda.
Sumpar du detta nu är det din förlust.

21 september 2008

[ MysPys ]

Mammas lille sjukling trött i soffan...

Men efter tuppluren orkade han ändå leka lite...

å posa lite kan man också ;)



[ Shopping Spree... ]

Dålig uppdatering igen.
Men vi har haft lite sjukstuga här senaste dagarna.Igår var vi in på akuten med Hampus: Öroninflamation.Han var jätte hängig och grinig igår på kvällen. Men idag, efter att ha sovit till halv 10, är det mycket bättre. Det märks att penicillinet tar snabbt, så snart är han förhoppningsvis som valigt igen!

Vi är fortfarande kvar i Hudik. Allt har kommit så olägligt så vi har inte tagit oss hem ännu. Men idag ska jag kika på biljett, så på tisdag eller onsdag ska de väl bära hemöver igen. Jag saknar mina kära mycket nu!!

Blev lite shoppning i helgen åt Hampus, som plåster på såren för att han har ont i öronen ;)
Mysigaste mysoverallen till en sjuk grabb.
De e kanoners :)

Några tröjor...


...Och byxor...


En vinteroverall...



Och en jacka måste man ha :)

Blev en hel del mer också...
Bla vinterskor, termobyxor, ett par koftor osv.
Behövs verkigen nu när kylan kryper på... Usch!

18 september 2008

[ Saknar ]

Mycket bättre i natt. Hampus har "bara" vaknat 2 ggr för att äta välling. Känns skönt. Han verkar piggare idag.
Han har kanske inte ont åt örat ändå! Puh*

Det blir att stanna i Hudik över denna helgen också.
För sent att boka biljett nu. Det kan skilja 4-500 spänn på biljetter mellan torsdag och fredag. Så det är lika bra att vänta till måndag igen. Känns tungt att inte få komma hem till darling idag. Men får passa på att ta vara på tiden här uppe, för sen dröjer de ju tills nästa gång.
Men du är sanknad ska du veta! <3

Idag blir det ingenting. Grått å regn ute. Fan va ja hatar det. Kallt som aset är det med. 7 grader. Katastrof. Vill inte ha höst. Depphöst!!
Ge mig vinter på en gång istället. Å riktig vinter i så fall.
Ut lär jag väl gå idag iallafall. Att sitta inne en hel dag med Hampus är ingen höjdare. Han älskar verkligen att vara ute. Å de e ju bra... eller nåt. Själv är jag inte såå mycket för att sitta i grushögen och köra bil eller gräva. Meeen va gör man inte för sin avkomma ;)

17 september 2008

[ Orolig natt... ]

...Och förmodligen ännu en sån natt på ingång...
Hampus vaknade, ja, jag vet inte hur många ggr i natt. Eller jag vet inte ens om han är vaken när han "vaknar" för han ligger bara och gnäller, gråter och skriker om vart annat. Han spänner sig och snurrar runt, men reser sig inte upp och tittar inte. Jag blir så förvirrad och frustrerad. Har han ont? Drömmer han? Eller vad är fel? För något är ju uppenbarligen fel.
Dagen har varit sådär. Vi klev upp vid 8 tiden. Gick till kyrkis mellan 9:30-12:30. Hampus var rätt nöjd att vara där men helt slut efter, för på hem vägen somnade han i cykelsitsen. Lillskrot. Han sov sen ett par timmar ute, vilket VÄLDIGT sällan händer. Max en timme brukar det vara, och helst inte ute. Men de kan ju bero på att natten var som den var. Sen har han varit jätte gnällig hela dagen. Vill inte äta, bara välling som duger. Och lite fruktpuré. Han har tagit sig åt örat flera ggr, så har börjat luska på om de kan vara öroninflamation? Men han verkar inte ha ont när jag trycker där och ingen feber. Men efter en alvedon-kur blev han lite piggare. Usch de är så svårt när han inte kan berätta själv vad som är fel. Man känner sig så maktlös!
För tillfället sover han iallafall. Han somnade i soffan vid tv:n utan förvarning. Busade runt lite och la sig sedan ner på kudden och bara somnade.
Ja, jag vet inte. Men de är inte som de ska iallafall.
Hoppas det är bättre imorn!


"Byggare Hampan"
Märks att han inte mår bra,
Hans ögon ser inte alls så pigga och glittriga ut som dom brukar...
:/

16 september 2008

[ Sjukstuga på ingång.. ]

Host, host, gnäll, host, skrik, host, gnöl.... Så har det låtit hela natten. Hampus har ärvt min elaka hosta och har rosslat rejält inatt. Både jag och mamma känner också att förkyldning är på väg.. Känns inte såå bra med tanke på att vi har en tågresa på ca 6-7 timmar framför oss vilken dag som helst. Kanske bäst att stanna i Hudik över helgen för att kurera oss... Men vill ju hem till Kriss nu. Alldeles för lång tid ifrån min käre sambo :( Men som sagt, en lång tågresa ensam med en gnällig och hostig son är inte direkt vad jag önskar... Vi får se hur vi löser detta. :/

Lägger upp några bilder från BusPalatset som jag, Liz och grabbarna besökte förra veckan.De var uppsakattat och kommer göras om igen å igen... :)

På väg in.

Grabbarna diskuterar

Hampe i väldans fart :D

Drunknar nästan i bollhavet!

Massa tunnlar och gömmor fanns

Spela ;)


De var höga hinder för en liten grabb

Spännande

Ännu en tunnel

Vicke gillade bollhaven ;)

Tråååkigt skämt Mammaa!!

15 september 2008

[ Fy på mig ]

Usch va dålig jag har varit på att uppdatera här. Nu måste de bli ändring! Är iallafall fortfarande i Hudik och hälsar på, blev kvar här lite längre än de va tänkt från början. Hinner inte skriva mer nu heller, men de ska bli mer uppdatering famöver iallafall, kanske en ny layout och en inriktining skulle vara på plats?
mm... får se hur de blir!

02 september 2008

[ Blabla blaah ]

Nedrans förkydning! Nästan så att jag är rädd för att sova för de känns som att jag kommer sluta andas när som helst! :(

Jahapp nu sitter jag här igen... mitt i natten (nästan). Hampe sussar sött... Ozzy likaså, å Kriss han jobbar å sliter stackarn. Fast kanska bättre de än å sitta här hemma och lyssna på mitt klagande ;)

Nu är de bara en dag kvar i Skarat, sen väntas en hel vecka i Hudik! Massor ska hinnas med.
Buspalatset också va, Liz? ;)
En sväng på kära gamla kyrkis(öppna försolan) blir det nog på måndag. Det saknar jag verkligen! Att bara kunna gå dit, sätta sig och snacka med andra mammor, läsa tidningen och dricka ett antal koppar kaffe, medans Hampus får leka av sig med andra barn. Det är perfa för en hemma-mamma. Annat är de här... här är de indelat i åldersgrupper. Det är bara en gång i veckan och det kostar dessutom, som jag har fattat det :( Skit också!



På tal om annat, jag vill ha en ny vagn! Nu Nu Nu, Drömmer förtfarande om den där jädrans Bugaboo'n.. Meen 9000:- är kanske lite väl saftigt på en mammapenning..?!
Det får förbli en dröm...ett tag till. Den är dessutom inte så stor, så de är kanske rätt onödigt att skaffa en sån till Hampe nu... Till nästa bebbe kanske?! ;)
Men det finns många andra snyggingar jag bara vill ha!!
Gärna en av varje... är redan inne på min tredje vagn nu... Kan låta mycket för vissa, men för andra är det som en fis i rymden. Finns dom som byter en gång i månaden. Så extrem är jag väl kanske inte direkt... Men, var 3:e månad eller så skulle vara lagom ^^

Ja usch. Pengar pengar.
Älskar att vara hemma med Hampe. Hade gärna stannat hemma ett år till, om man bara fick lite mer cash för det! Så just nu längtar jag rätt mycket till januari så jag kanske jan få börja jobba lite! Kanske plugga... har inte bestämt mig. Men de blir man ju inte direkt rik på heller.
Jaja vi får väl se när dagen kommer. Kriss har iallafall fåt jobberbjudande i Gävle inom samma företag som han jobbar nu. Å de verkar väldigt lovande. Så allt börjar verkligen falla på plats nu. Lägenhet, jobb... bara dagisplats till Hampe kvar nu. Har "anmält" mig, men inte fått besked ännu, eftersom jag var "för tidigt ute".... jajaja... får väl ringa till veckan och höra med dem så kanske ännu ett frågetecken rätas ut!



Good Night!





Hampan diggar minimoto'n

01 september 2008

[ Höstigt och hostigt ]

September = Höst... Deprimerande.

Finns det nåt bra med hösten egentligen? Jag gillar den inte alls... Vi går bara mot mörkare tider. Å ännu värre Kallare tider. Usch. Ge mig sommar året om!

På torsdag åker hela familjen (minus Ozzy) upp till Hudiksvall på visit. Det ska bli jättekul, har längtat så länge! Tänk att det ställe jag avskydde mest för några år sen kom att bli den plats jag saknar mest nu när jag inte är där. Ser fram emot att träffa alla! Och inte minst; att kika på den eventuella lägenheten som vi har på gång! Hoppas Hoppas! Har redan börjat planera hur Hampes rum ska se ut, innan jag ens har en aning om hur själva lägenheten är. Kanske är den inte alls vad vi vill ha! Hoppas inte det =/ Ja ja det återstår att se.

Ny vecka igen. Blev lite bortskämd förra veckan för K var hemma nästan hela. Nu har han börjat jobba igen... så inatt var jag ensam och nu sover han väl fram till i eftermiddag.
Så tråkigt är det. Speciellt nu när jag är dunderförkyld och inte alls har nån lust att ge mig iväg till öppnaförskolan eller lekparken eller nånting. Skulle helst av allt bara vilja ligga i soffan och tycka synd om mig själv idag! Men Hampus ska inte behöva lida för att jag är krasslig. Det blir en sväg i solen lite senare!